Uitstap A-ploeg Hotton 10-11 en 12 mei 2019

 

Dit jaar is het concept van onze jaarlijkse uitstap wat aangepast. We verblijven nu op een grote Ardense hoeve waar plaats is voor 27 personen en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. ( sauna, pooltafel, salon met TV,…)
Dit jaar is het concept van onze jaarlijkse uitstap wat aangepast. We verblijven nu op een grote Ardense hoeve waar plaats is voor 27 personen en waar alle faciliteiten aanwezig zijn. ( sauna, pooltafel, salon met TV,…) We staan zelf in voor het eten en de dranken maar daarom kan het mischien net nog beter worden dan de voorgaande jaren.
Een deskundig “keukenteam” werd hiervoor reeds samengesteld.
Aankomst mogelijk vanaf vrijdag 10 mei omstreeks 16u.
Vrijdagavond zal er spaghetti voorzien worden met keuze tussen 2 verschillende sauzen. We zouden dit serveren tegen +/- 19u30. Tijd dus om na het werk nog rustig op te rijden richting Hotton.
Zowel voor zaterdag als voor zondag staat er een rit gepland van om en bij de 145 km met ongeveer 2000hm. We zullen de mooie streek van Hotton, La Roche-en-Ardenne, Vielsalm, Aywaille en Trois-Ponts aansnijden en hopelijk van het mooie weer en uitzichten kunnen genieten. Lunchpaketten voor tijdens de ritten zijn natuurlijk ook voorzien.
Zaterdagavond is er een barbecue op de Hoeve met alles erop en eraan zodat we zondag opnieuw ons ritje tot een goed einde kunnen brengen.
De terugreis is voorzien op zondag in de late namiddag. We hebben echter wel de mogelijkheid om tot 20u op de hoeve te verblijven dus haasten hoeven we niet te doen.
Zondagavond bij ons in de streek nog eens samen eten staat natuurlijk ook weer gepland. De details hiervoor volgen later wel.
Verblijfplaats: De Ardense Hoeve
Adres: Melreux-Hotton, Rue Du Noyer
INSCHRIJVEN:
Je inschrijving bevestigen aan Wim Vermaut ( 0490/581 042 of wvermaut@vincotte.be)
Kostprijs 160 Euro betaling uitsluitend mogelijk via overschrijving oprekeningnr. LWT: BE61 0680 4141 8017 VOOR 15 MAART 2019.
Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *