Nieuw in 2018 – Strava klassement !

STRAVA is een online toepassing om je trainingen bij te houden. Sedert een jaar bestaat er ook een “Leeuwse wielertoeristen” Strava-club met ongeveer 60 leden.

Omdat meer en meer LWT’ers gebruik maken van STRAVA starten we vanaf begin januari 2018 een nieuw kilometer-clubklassement dat zal lopen tot de eerste zondag van november.   Aan de hand van de geregistreerde gefietste kilometers in die periode zal er een clubklassement opgemaakt worden.

Het sinds 1985 bestaande laureaatschap “5.000 km-laureaat”, gebaseerd op afgelegde LWT-kilometers in clubverband + de met stempels geregistreerde kilometers in “geel boekje” blijft behouden.

Indien je interesse hebt, aarzel dan niet en registreer je vandaag nog op STRAVA door te klikken op de volgende url :

>>> registreren op STRAVA

Je kan registreren via je Facebook-account, Google-account of via je email-adres. Eens je geregistreerd bent, moet je nog lid worden van de “Leeuwse wielertoeristen” STRAVA-club. Eerst moet je inloggen op STRAVA en vervolgens klik je bovenaan op “Ontdekken” en vervolgens op “Clubs”. In het volgende scherm vul je dan Leeuwse wielertoeristen in in het vakje “Clubnaam” en dan klik je op “Zoeken”.
In de lijst die vervolgens verschijnt klik je dan op “de Leeuwse wielertoeristen” en in het volgende scherm klik je op “Lid worden van de club”. Op die manier wordt je aanvraag verzonden naar de beheerder van de club en zal deze je dan toegang geven tot de club.

Eens je geregistreerd bent op STRAVA kan je je fietstrainingen bijhouden. Dit kan op verschillende manieren : via je GPS-toestel, je smartphone en ook handmatig. Om je GPS toestel te koppelen aan STRAVA, log je in op STRAVA en je klikt vervolgens op het rode kruisje rechtsboven het scherm en je kiest voor “Activiteit uploaden”. In het volgende scherm klik je op het merk van je toestel om te zien hoe je het toestel aan STRAVA moet koppelen.
Gebruik je je smartphone voor STRAVA dan moet je de STRAVA app downloaden in de Apple App Store (Iphone) of in Google Play (Android-toestellen) en installeren op je toestel..

Veel succes en veel fietskilometers in 2018 !

Het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *