Doe mee en help LWT vooruit !

Sinds kort is MAKRO een promotiecampagne gestart waarbij Makro-kaarthouders kunnen aangeven welke vereniging ze graag een financieel steuntje geven. Door uw Makro-kaart te registreren op “leuksteuntje.be” ten voordele van onze club, krijgt de club van MAKRO 3% van jouw aankoopbedrag als tegoed op de MAKRO-verenigingskaart. Hiervoor moet je een MyMakro-account aanmaken op deze website.Door een MyMakro-account aan te maken geniet je zelf ook van Makro-voordelen. Zo claim je online kortingen op je favoriete producten en doe je mee aan de strafste spaaracties.

U hoort ons al komen… onze club “Leeuwse Wielertoeristen” kan wat extra-inkomsten natuurlijk altijd gebruiken en wat bijkomende financiële ruimte zal hoe dan ook ten goede komen van de clubwerking en van de leden. Het enige dat we daarbij vragen aan onze leden is dat ze hun Makro-kaart registreren op de website van “leuksteuntje.be” en daarbij de Leeuwse Wielertoeristen aanduiden als begunstigde vereniging.

Om uw Makro-kaart te registreren ten voordele van de Leeuwse wielertoeristen volstaat het naar de volgende website te gaan : MyMakro.be en een MyMakro-account aan te maken. Daarvoor klik je op de website op de link : “Ik heb nog geen MyMakro-account”. Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in en klik je op “Registreren”. Je krijgt dan een email waarin je moet klikken op “Activeren”. Je komt dan terug op de website waar je kaartnummer en postcode wordt gevraagd. Hierna ben je ingelogd op je account.

Om de Leeuwse wielertoeristen te steunen klik je naast het “Leuksteuntje-logo” op “Zoek de vereniging die je wilt steunen”. in het volgende scherm vul je LWT in, er verschijnt vervolgens een tweede vakje met de vermelding “LWT – 1600 Sint-Pieters-Leeuw”. Je gaat met de muispijl over dit vakje en klikt op “Vereniging steunen” waarna je dit nog eens moet bevestigen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *